kockbyrån - stockholm

Hyr en kock

Hyr en privat kock till ditt hem, arbetsplats eller fest.


Hyr En Kock

Till ditt kök

En kock kommer till ditt kök och lagar en skräddarsydd måltid till dig och dina gäster. Vi tar med oss det vi behöver i form av pannor, kastruller, cirkulatorer, glassmaskiner, grillar, blenders och annat vi kan tänkas behöva för att leverera en restaurangupplevelse i ditt hem. Vi kan även hyra in serveringspersonal om så önskas. Vad gäller maten så skapar vi en personlig meny utifrån vad du som kund tycker om och önskar.

Aktiv Matlagning

Vill ni ha ett roligt event i ett restaurangkök, ute i det vilda, på jobbet eller hemma? Vi tar med råvaror och utrustning och tillsammans med en kock lagar ni maten i grupper, antingen hos er eller där ni önskar men vi kan även boka in oss i matstudios eller restauranglokaler. Vi brukar antingen laga en 3- eller 4-rättersmeny med inslag av matlagningstekniker som är vanliga i restaurangkök. Vi har lagat mat med allt från privata jubilarer och svensexor  till storföretag som Spotify och lärosäten som Uppsala Universitet. Kontakta oss för menyförslag!

Till din fest

Planerar du ett bröllop, en fest eller en större middag och vill ha en privat kock med på resan? Du kanske redan har en festlokal bokad och behöver någon som arrangerar middagen. Vi som driver Kockbyrån har jobbat med många stora event och bröllop med upp till 500 gäster. Vi har erfarenhet av att sätta ihop hela eventet, från första planeringsstadiet som ofta kan vara ett år innan det går av stapeln till den stora dagen då allt måste klaffa.

Restaurang & Hotell

Är du en krögare i behov av extra resurser så kontakta oss för mer information om vad vi kan göra.

Prisexempel (inklusive moms)  

OBS! Möjlighet till 10% rabatt på hela bokningsvärdet om du bokar i god tid, senast 30 dagar i förväg. Kontakta oss för mer info och villkor.

Slutpriset kan i vissa fall komma att skilja sig från exemplet beroende på hur uppdraget ser ut eller om kunden önskar skräddarsydd meny där priset varierar beroende på råvaror. Priset baseras  på tidsåtgång, meny och typ av event. Kontakta oss för offert och menyförslag.

  • 3-rätters middag med privat kock i Stockholm och Uppsala med omnejd: 4500 kr plus 650 kr per person

  • 4-rätters middag med privat kock i Stockholm och Uppsala med omnejd: 4500 kr plus 750 kr per person

  • Aktiv matlagning. Privat kock som lagar mat tillsammans med gästerna: från 5900 kr plus 650-750 kr per person beroende på menyval

  • Privat kock i Åre med omnejd. Hyr en kock för en eller flera dagar och få maten serverad i stugan eller lägenheten. Eller boka oss för aktiv matlagning som en rolig aktivitet, antingen i stugan/lägenheten eller ute i vildmarken. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar med allt från enstaka middagar till paket med lunch och middag under flera dagar. Pris på begäran.