Bröllopsmiddagar

Bröllop

Låt Kockbyrån bli en del av er stora dag

Varje år utför vi ett flertal bröllopsmiddagar och att får vara en del av bröllopsparens stora dag är något som ligger oss extra varmt om hjärtat. Vi har jobbat med bröllopsmiddagar på allt från slott och privata skärgårdsöar till i privata hem och bygdegårdar. Oavsett om du planerar en tre dagars fest eller om du vill ha catering till ett litet sällskap så hjälper vi er gladeligen med detta. Vi kan erbjuda en helhetslösning, om så önskas, med både kockar och serveringspersonal. Vi kan även koppla ihop er med duktiga bartenders och dj's som vi samarbetar med till festen.

När du bokar ett bröllop hos Kockbyrån får du en personlig kontakt med oss där Majja håller i trådarna kring bokningen och Harald skräddarsyr menyer och vi kan även komma hem till er för en provlagning av er valda meny om ni önskar.

Vi samarbetar med flera olika festlokaler men är inte bundna till dessa då vi varje år utför flera bröllop på nya platser. Det kan vara allt ifrån ett trädgårdsbröllop eller i en lada på gården till slott och herrgårdar. Har ni hittat er lokal och nu söker efter professionella matlagare till er fest så gör ni rätt i att kontakta oss. Vi tar emot förfrågningar från hela landet och även utomlands även om vårt primära arbetsområde är Stockholm, Uppsala, Västerås och Mälardalsregionen.

Boka Kockbyrån till ert bröllop på Schenströmska Herrgården
På Schenströmska Herrgården i Ramnäs utanför Västerås utför vi årligen ett flertal bröllopsmiddagar. Här finns möjlighet till alla tänkbara inriktningar av menyn i en vacker miljö.

Andra ställen där vi återkommande jobbar med bröllop på är bla Idöborg, Ulvhälls Herrgård, Rosenhanska Magasinet och Rönninge By Gård.

Kontakta oss med din bröllopsförfrågan