Om oss

Kockbyrån startades 2015 av Harald Hussénius och ägs och drivs sedan 2020 tillsammans med Majja.

Kockbyrån har bland många andra utfört uppdrag åt Spotify, Sveriges Ambassad i Riyadh, Alpina VM i Åre, Cullbergbaletten, H&M, Uppsala Universitet och Uruguays Ambassad. Många av våra kunder är privatpersoner som lyxar till det med någon av våra tjänster. Alla uppdrag är olika och vi utför varje jobb med samma passion och personliga bemötande.


Harald har mångårig erfarenhet som kock, köksmästare och krögare i Uppsala och Stockholm. Harald är utbildad kökschef vid Restaurangakademien och har bland annat drivit festvåningen, restaurangen och eventföretaget EAT Uppsala under åren 2010-2014. I Kockbyrån hyr Harald ut sig själv och till sin hjälp har han ett vasst team av både kockar och serveringspersonal, allt anpassat efter det specifika uppdraget.


Den som ansvarar för bokning och marknadsföring på Kockbyrån är Majja. Förutom hennes breda erfarenhet inom administration och sälj har hon under 10 års tid bedrivit egen konditorsverksamhet. Det är Majja ni kommer i kontakt med när ni bokar eller skickar förfrågningar till oss. Det är även Majja som styr bageridelen och den kreativa skaparen av våra desserter.


Harald Hussénius presenterar och lagar svensk mat på Sveriges Ambassad i Riyadh, Saudiarabien.

Covid-19

Information kring hur vi arbetar under rådande situation.

Att förgylla tillvaron med att hyra en kock till hemmaköket i dessa tider är något som många av er har upptäckt och uppskattat vilket vi tycker är väldigt glädjande.

Vi känner i dagsläget att vi kan utföra våra middagar med privat kock på ett säkert sätt då vi har tydliga riktlinjer som vi noggrant följer.

Från vår sida kan vi garantera att vi inte åker ut till kunder vid minsta symptom. Vi har alltid kockar i beredskap om någon skulle bli sjuk och vi har noggranna och strikta rutiner i hela vår verksamhet kring hygien och städning. När man bokar en privat kock hos oss så håller kocken alltid till i köket och vistas inte närmare än 1 m ifrån själva matsalsdelen/den plats ni sitter. Tidigare så har kocken varit med och ställt ut maten och detta är fortfarande något vi erbjuder eller kan tas bort beroende på kundens önskemål.

Från er sida som kund är det viktigt att ingen av deltagarna dyker upp om de/ni känner av några symptom.

Om ni har fler frågor eller funderingar kring våra rutiner och upplägg inför ett besök så är ni varmt välkomna att höra av er.


Harald & Majja