Kockbyrån

Kockbyrån ägs och drivs av Harald Hussénius med mångårig erfarenhet som kock, köksmästare och krögare i Uppsala och Stockholm. Harald är utbildad kökschef vid Restaurangakademien och har bland annat drivit festvåningen, restaurangen och eventföretaget EAT Uppsala under åren 2010-2014. I Kockbyrån hyr Harald ut sig själv och till sin hjälp har han ett vasst team av både kockar och serveringspersonal, allt anpassat efter det specifika uppdraget.

Kockbyrån startades 2015 och vi har utfört uppdrag åt b.l.a Spotify, Sveriges Ambassad i Riyadh, Cullbergbaletten, H&MUppsala Universitet och Uruguays Ambassad. Många av våra kunder är privatpersoner som lyxar till det med någon av våra tjänster. Alla uppdrag är olika och vi utför varje jobb med samma passion och personliga bemötande.



Den som ansvarar för bokning och marknadsföring på Kockbyrån är Majja. Förutom hennes breda erfarenhet inom administration och sälj har hon under 10 års tid bedrivit egen konditorsverksamhet med inriktning på tårtor. Det är Majja ni kommer i kontakt med när ni bokar eller skickar förfrågningar till oss. Vid större arrangemang som exempelvis bröllop så jobbar hon även under själva eventet som hovmästare. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder en personlig serviceupplevelse från början till slut.


Harald Hussénius presenterar och lagar svensk mat på Sveriges Ambassad i Riyadh, Saudiarabien.