Kockbyrån startades 2015 av Harald Hussénius och ägs och drivs sedan 2020 tillsammans med Majja.
Kockbyrån har bland många andra utfört uppdrag åt Spotify, Sveriges Ambassad i Riyadh, Alpina VM i Åre, Cullbergbaletten, H&M, Uppsala Universitet och Uruguays Ambassad. Många av våra kunder är privatpersoner som lyxar till det med någon av våra tjänster. Alla uppdrag är olika och vi utför varje jobb med samma passion och personliga bemötande.
Harald har mångårig
erfarenhet som kock, köksmästare och krögare i Uppsala och Stockholm. Harald är utbildad kökschef vid Restaurangakademien och har bland annat drivit festvåningen, restaurangen och
eventföretaget EAT Uppsala under åren 2010-2014. I Kockbyrån hyr Harald
ut sig själv och till sin hjälp har han ett vasst team av både kockar
och serveringspersonal, allt anpassat efter det specifika uppdraget.
Den som ansvarar för bokning och marknadsföring på Kockbyrån är Majja. Förutom hennes breda erfarenhet inom administration och sälj har hon under 10 års tid bedrivit egen konditorsverksamhet. Det är Majja ni kommer i kontakt med när ni bokar eller skickar förfrågningar till oss. Det är även Majja som styr bageridelen och den kreativa skaparen av våra desserter.
Vi känner i dagsläget att vi kan utföra våra middagar med privat
kock på ett säkert sätt då vi har tydliga riktlinjer som vi noggrant
följer.
Från vår sida kan vi
garantera att vi inte åker ut till kunder vid minsta symptom. Vi har
alltid kockar i beredskap om någon skulle bli sjuk och vi har noggranna
och strikta rutiner i hela vår verksamhet kring hygien och städning. När
man bokar en privat kock hos oss så håller kocken alltid till i köket
och vistas inte närmare än 1 m ifrån själva matsalsdelen/den plats ni
sitter. Tidigare så har kocken varit med och ställt ut maten och detta
är fortfarande något vi erbjuder eller kan tas bort beroende på kundens
önskemål.
Från er sida som kund är det viktigt att ingen av deltagarna dyker upp om de/ni känner av några symptom.
Om
ni har fler frågor eller funderingar kring våra rutiner och upplägg
inför ett besök så är ni varmt välkomna att höra av er.
Harald & Majja