Om oss

Kockbyrån startades 2015 av Harald Hussénius och ägs och drivs sedan 2020 tillsammans med Majja.

Kockbyrån har bland många andra utfört uppdrag åt Spotify, Sveriges Ambassad i Riyadh, Alpina VM i Åre, Cullbergbaletten, H&M, Uppsala Universitet och Uruguays Ambassad. Många av våra kunder är privatpersoner som lyxar till det med någon av våra tjänster. Alla uppdrag är olika och vi utför varje jobb med samma passion och personliga bemötande.


Harald har mångårig erfarenhet som kock, köksmästare och krögare i Uppsala och Stockholm. Harald är utbildad kökschef vid Restaurangakademien och har bland annat drivit festvåningen, restaurangen och eventföretaget EAT Uppsala under åren 2010-2014. I Kockbyrån hyr Harald ut sig själv och till sin hjälp har han ett vasst team av både kockar och serveringspersonal, allt anpassat efter det specifika uppdraget.


Den som ansvarar för bokning och marknadsföring på Kockbyrån är Majja. Förutom hennes breda erfarenhet inom administration och sälj har hon under 10 års tid bedrivit egen konditorsverksamhet. Det är Majja ni kommer i kontakt med när ni bokar eller skickar förfrågningar till oss. Det är även Majja som styr bageridelen och den kreativa skaparen av våra desserter.


Harald Hussénius presenterar och lagar svensk mat på Sveriges Ambassad i Riyadh, Saudiarabien.