Catering


Beställ Kockbyråns mat hem till dörren eller arbetsplatsen!
Vi levererar allt från förberedda 3- och 4-rättersmenyer till smörgåstårtor, snittar, plock och bufféer. Ingenting är omöjligt och alla tillställningar kan skräddarsys om ni inte hittar något i vår meny som passar ert tillfälle. Se vår meny nedanför bilderna och kontakta oss med din förfrågan eller beställning.



Meny

Canapéer

Löjrom, syrad grädde, picklad röd steklök och dill på smörstekt brioche (40 kr/st)
Tryffelcreme med färsk riven tryffel i crustad (30 kr/st)
Laxtartar med picklat äpple, dijonsenap, dillmajonnäs och jordärtskockschips på rågbröd (35 kr/st)
Forellrom, wasabicreme, krasse och norikrisp i crustad (35 kr/st)
Parmesancreme, rostade pumpakärnor och krasse på liten bruschetta (30 kr/st)


Snittar

Kräftskagen med sikrom och picklat röd steklök på smörstekt toast (55 kr/st)
Litet flatbread med curryrostad sötpotatiscreme, mynta och lime (40 kr/st)
Litet flatbread med krabbröra på japansk majonnäs, ingefära, gräslök och rostad lök (55 kr/st)
Liten quiche med västerbottenost, löjrom, gräddfil och dill (60 kr/st)
Rostad mandelpotatis fylld med getostcreme med picklad gulbeta och valnötter (45 kr/st)


Smörgåstårtor

Smörgåstårta Skaldjur
Fyllningar: Hackat ägg och purjolök / kallrökt lax
Topping: Räkor, kallrökt lax, ägg, citron, sallad, grönsaker, picklad rödlök och krasse
(10 portioner: 800 kr)

Smörgåstårta Rostbiff
Fyllningar: Vår egna mimosasallad på purjo och äpple/ Skinkröra
Topping: Rostbiff, sallad, grönsaker, picklad rödlök och krasse
(10 portioner: 750 kr)

Smörgåstårta Vegetarisk
Fyllningar: Vår egna mimosasallad på purjo och äpple/ Soltorkade tomater och fetaost
Topping: Brieost, sallad, grönskaer, melon, ost, vinddruvor och krasse
(10 portioner 750 kr )



3- eller 4-rätters förberedd meny

Meny 1 (4-rätters: 500 kr per person / 3-rätters: 400 kr per person)

Pilgrimsmussla med black garlic aioli, jordärtskockschips och picklad gurka
Sotad fröyalax med forellrom, mangosalsa, gräslöksemulsion och krasse
Örtstekt lamm med rostad rödbetspuré, dragonrödvinssås och vitlöksstekt shitake
Chokladpastej med halloncreme, rostad vit choklad och hallon

Meny 2 (4-rätters: 560 kr per person / 3-rätters: 460 kr per person)

Asiatisk råbiff smaksatt med shoyu, sesam och picklad ingefära. Med norikrisp, sojaemulsion, shisokrasse och jordärtskockschips
Gyoza fylld med shitake och enokisvamp. Serveras i svamp- och dashibuljong med forellrom och gurka
Entrecote "south east asian style" med pak choy, cashewnötter, koriandercreme, chili- och papayasallad, ångkokt ris
Yuzu creme brulee med citrussallad

Bufféer

Vinterbuffé (420 kr per person)

Krämig limesill med ingefära, chili och gräslök
Klassisk senapssill
Sotad gravad salmalax med hovmästarsås och picklad rödlök
Marinerade gambasräkor med black garlic aioli
Lax cheesecake på kavring med forellrom, dill och krasse
Kallskuren dubbelmarinerad ryggbiff med dragon- & senapscreme
Glöggkokta glacerade revbensspjäll
Janssons frestelse
Vintersallad med rostade rödbetor, apelsin, granatäpple, smulad fetaost, honungsvinegrette och valnötter
Brödkorg med vispat smör och cheddarost
Vit chokladpannacotta med halloncreme och färska bär
Macarones med peppakaksfyllning